2024. február 16., péntek

Pedofília- szexuálisan nem érett, szexuálisan érett

"A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, amelyet a pszichiatria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon."

Akkor figyeljenek! Olyan vonzalomról van szó pedofília címszó alatt, amely a serdülőkor előtti, gyermek iránti szexuális vonzalmáról szól. Értik? Tehát ha a kisfiú vagy kislány még serdülőkor ELŐTT megkapja a szexuális vonzalmat, akkor akitől ezt megkapta, pedofílnak, vagy pedofíl cselekvőnek nevezzük. Ez egy nagyon utálatos dolog!

De tegyük fel, hogy a vonzalom végzése közben már az lett a helyzet, hogy az érett kisfiú, vagy érett kislány a serdülőkor UTÁN kapta meg a szexuális vonzalmat (és ez akár tetszik is neki, életében először), akkor akitől megkapta ezt, nem nevezhető pedofilnak, vagy pedofil cselekvőnek. Mi történt ugyanis? Hát az, kedves olvasóim, hogy az érett kisfiú, vagy érett kislány szexuálisan megérett emberré vált időközben. Tehát vagy egy fehér színű, vagy egy piros színű folt dönti azt el, hogy mivé is vált: férfiúvá, vagy nővé. Amíg ez nem történik meg, addig nem nevezhető pedofílnek. Minden más jogi procedúrával kifejezve ez hamis dolog.

Hogy is van ez? Értik ezt? Egy cigánylánynak/fehérlánynak egy nevelőintézetben, tizenhárom évesen megjön a menstruációja, majd ezután elkezdi kóstolgatni a nevelőjét, és eléri nála azt, hogy boldogok legyenek együtt, majd ezután, amikor ezt megkapja, a nevelő azt mondja, hogy vége. Érzi, hogy ennek itt vége. A nagykorú(?) cigánylány/fehérlány ezt nem akarja elfogadni, és elkezdődnek az újra, meg újra magához vonzó akciók. Ezekből persze elég is. 

Mindenki más, aki ez miatt bajba kerül: szégyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése